j.m. pardo estudi 3d: PERSPECTIVES INTERIORS

Qui Som:

La nostra empresa dedicada el món del 3D "J.M. PARDO - Estudi 3D", neix per oferir un servei de possibilitats en el sector comercial. Els nostres serveis en format digital funcionen per facilitar els clients una visualització tridimensional del producte, apropant-se a la realitat i oferint la màxima qualitat amb el millor servei. El format digital està creixent cada vegada més en projectes d’arquitectura i enginyeria.

Serveis

Presentem un ampli ventall de serveis; perspectives exteriors, vistes aèries, interiors, seccions, plànols comercials, animacions, etc. El resultat d’aquestes infografies serveix per entendre el volum de la construcció, veure la funcionalitat dels acabats i facilitar als clients la venda dels seus productes.

Imatges Registrades

Aquestes imatges estan registrades al registre mercantil central, per tal la seva divulgació o reproducció estan totalment prohibides sense el permís del seu creador.

PERSPECTIVES INTERIORS

Aquestes imatges són de gran ajuda, s'ensenya el resultat final de qualsevol espai interior amb la distribució del mobiliari.


Vista sala d'estar - 1 casa unifamiliar



Vista Lavabo - Xalet



Vista interior celler - Sala Polivalent



Vista interior celler - Sala d'Actes



Vista interior celler - Sala Convits